Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی ولایت، خلاقیت و مردم داری سه اصل مهم مکتب شهید قاسم سلیمانی دانست و گفت: سردار سلیمانی در کنار ایمان و اعتقاد به ذات مقدس پروردگار و ولایت پذیری آدم خلاق و نوآوری بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محسن رضایی در «همایش بین‌المللی گام دوم انقلاب اسلامی، مکتب شهید سلیمانی، الکوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز » با تبریک میلاد حضرت فاطمه(س) اظهار کرد: شهادت برادر عزیزم قاسم سلیمانی در ماه‌های اولیه گام دوم انقلاب دارای راز و رمزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توجه به این امر بسیار مهم و موثر است. من این حکمت را به شهادت آیت‌الله مطهری در ماه‌های اول انقلاب اسلامی تشبیه می کنم. منافقین در ماه‌های اول انقلاب دست به اقداماتی زدند و اولین شهید آیت‌الله مطهری بود. بیشترین حرکت‌ها هم در راستایی بود که انقلاب را در جهت خواسته های خود تغییر دهند.

 

دبیر علمی مجمع تشخیص مصلحت نظام به نقش گروهک‌های فعال در اوایل انقلاب اشاره کرد و گفت: همه به میدان آمده بودند که به انقلاب سمت و سو بدهند؛ اینجا یک شهید لازم بود که پرچمش برافراشته شود تا جوانان در آن راستا حرکت کنند. این فرد شهید مطهری شد؛ که حضرت امام(ره) گفتند آثار ایشان بدون کم و کاست درست است و مورد مطالعه قرار دهید.

 

رضایی تصریح کرد: اوایل گام دوم ؛ انقلاب یک پرچم برای آینده لازم داشت این قرعه به نام قاسم سلیمانی افتاد. او یک گذشته دارد و یک آینده. اثری در گذشته گذاشت و اثری بر آینده گذاشت. جوانان انقلاب پرچم و چراغ می خواستند. به همین علت است در دانشگاه امام حسین(ع) این موضوع را جدی گرفتیم و خواستیم این شخصیت را به درستی معرفی کنیم. رفتار اندیشه ها و جهاد او را به همراه سیر و سلوکشان با پدر و مادر، همرزمانش، با مردم ، کودکان و خانواده شهدا بسیار مهم است. شهید سلیمانی را چراغ راهنمای جوانان قرار دهیم.

 

دبیر علمی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تفسیر ایشان از ولایت خاص است هم نوشته است هم به آن عمل کرده است. خود مقام معظم رهبری می فرمایند ولایت یعنی یکی شدن. قاسم سلیمانی هم خودش با رهبری پیوند داشت و هم با کسانی که با او بودند، همراهی داشت. در مکتب های مختلف ممکن است انگیزه های مالی به همراه داشته باشد اما در مسئله ولایت همراهی عقلانی، ولایی و عاطفی است.

 

رضایی گفت: مردمی بودن اصل دیگر مکتب قاسم سلیمانی است. ایشان در عراق، سوریه و لبنان با مردم خود آنجا قیام می کرد.

 

وی افزود: عنصر مردمی را فقط انقلاب اسلامی ایران به میدان آورده است و به همین دلیل است که یک فرد گمنام فرمانده مهمی می شود.

 

رضایی گفت: سردار سلیمانی در کنار ایمان و اعتقاد به ذات مقدس پروردگار و ولایت پذیری آدم خلاق و نوآوری بود. در تمام عملیات‌هایی که توفیق همراهی ایشان را داشتیم ایشان آدم فعال و خلاقی بود. با فکر و خلاقیت به پیش می‌رفت.

 

رضایی ولایت، خلاقیت و مردم داری سه اصل مهم مکتب شهید قاسم سلیمانی دانست.

 

وی تصریح کرد: رهبر انقلاب جامعه را هدایت می‌کند، چراغی هم جلوی رویمان به نام مکتب قاسم سلیمانی است که ایجاد شده از راهنمایی‌های مقام معظم رهبری است. دهه پنجم که متفاوت از دهه‌های گذشته است و شبیه دهه اول انقلاب است و بسیار سرنوشت ساز است. باید خونی داده می شد. همان طور که خود شهدای انقلاب ، انقلاب را پیش برد ان شاءالله خون شهید سلیمانی هم انقلاب را یاری می کند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: پیشرفت های خوبی داریم در انقلاب اما در مباحث فرهنگی مشکلاتی داریم. در آینده چه مشکلاتی داریم؟ در تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی و اجتماعی با قاب قاسم سلیمانی چگونه می بینم و عمل می کنیم؟

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهادت سردار سلیمانی رضایی سردار سلیمانی محسن رضایی قاسم سلیمانی مکتب شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۳۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادواره شهدای سنگر سازان بی سنگر مرند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی یادواره سرداران و شهدای سنگر سازان بی سنگر تیپ مهندسی رزمی ۵۷ فجر جهاد سازندگی شهرستان مرند با حضور اقشار مختلف مردم در مصلی امام خمینی (ره) این شهر برگزار شد.

امام جمعه مرند در این مراسم با اشاره به از جان گذشتگی‌های شهدای ۸ سال دفاع مقدس گفت: دوران دفاع مقدس مدرسه‌ای بود که به همه یاد داد هستند کسانی که بدون توجه به مدرک و سواد خود، خالصانه برای دفاع از اسلام و انقلاب و میهن خود را فدا کردند.

حجت الاسلام نعمت زاده ادامه داد: اقدامات جهادگران در هشت سال دفاع مقدس بسیار ارزشمند و حیاتی بود به گونه‌ای که در بسیاری از پروژه‌ها سریع و شگفت انگیز عمل میکردند که با هیچ عقل و منطقی سازگار نبود.

وی در ادامه به وضعیت فرهنگی جامعه اشاره و تاکید کرد: علاوه بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان، باید اخلاق، منش و رفتار این شهیدان نیز به جوانان جامعه انتقال داده شود.

امام جمعه مرند در ادامه ولایت پذیری را یکی از راه حل‌های مهم بسیاری از مشکلات جامعه عنوان و اظهار کرد: سردار شهید سلیمانی را بعنوان الگوی واقعی ولایت پذیری بود به همین دلیل تمامی کار‌ها و اقدامات ایشان در راستای جلب رضایت خدا و ولایت بود و همین امر موجب جاودانه شدن این انسان شد.

تیپ مهندسی رزمی ۵۷ فجر جهاد سازندگی شهرستان مرند در دوران دفاع مقدس ۲۸ شهید از جمله سردار شهید حاج محمدحسن کسایی و سردار حاج بهروز پورشریفی را تقدیم اسلام و انقلاب کرد.

دیگر خبرها

  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • یادواره شهدای سنگر سازان بی سنگر مرند
  • روز خلیج فارس با شهنواز
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • مکتب شهید مطهری انقلاب را از انحراف مصون نگه داشت
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)
  • دشمنان نظام و ملت ایران مرعوب تربیت یافتگان مکتب شهدا هستند
  • شهید مطهری فرقان انقلاب بود
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی