Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محسن رضایی شامگاه سه شنبه در نشست بصیرتی ویژه چهلمین روز شهادت دانشمند هسته ای کشور دکتر محسن فخری زاده، افزود: راه تنفس ما در تحریم ها صادرات به کشور عراق بود در غیر اینصورت اثر تحریم ها چند برابر می شد.

وی با اشاره به ظرفیت مرز مهران برای صادرات کالا، یادآور شد: ایلام با بیشتر شهرهای عراق فاصله نزدیک دارد و باید از این ظرفیت بیشتر استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: ایلام می تواند مکتب حاج قاسم در اقتصاد باشد؛ یعنی درون زایی برون گرا شود چرا که همه امکانات برای تولید عظیم در استان فراهم است و با استفاده از ظرفیت مرز مهران نیز می تواند برون گرایی داشته باشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تا زمانی که ارزش های انقلاب را محکم نگه داریم اگر همه قدرت های جهان متحد شوند هیچ غلطی نخواهند کرد و دربرابر این توطئه ها بیمه خواهیم بود.

رضایی اظهار داشت: ارزش ها خمیر مایه یک ملت است و ارزش های قومی، ملی، دینی، مذهبی و انقلابی باید هماهنگ و یکپارچه باشند.

وی ادامه داد: تشکیل انقلاب اسلامی تحول عظیمی در شکاف های قومی و فرهنگی ایجاد کرد بطوریکه پیش از انقلاب اسلامی ملیت، قومیت و اسلامیت ایران از دست رفته بود و با تشکیل نظام اسلامی ایران تحولی در ارزش های انقلاب ایجاد شد.

وی با بیان اینکه ملت ایران با دست خالی اما با اراده ای منسجم رژیم شاهنشاهی را سرنگون کرد، افزود: در دوران دفاع مقدس نیز نیروهای مردمی و عشایر پیشگام و مانع تجاوز دشمن به کشور شدند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سردار سلیمانی گفت: مکتب حاج قاسم سلیمانی مکتبی ایرانی، اسلامی و انسانی است که در آن ارزش های انسانی، الهی و ملی دست به دست هم داده و از آن انسانی مقاوم و شکست ناپذیر ساخته است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همانگونه که ملت ایران در دفاع مقدس ایستاد و دشمن را کنار زد حاج قاسم سلیمانی نیز در بسیاری از صحنه های انقلاب و دفاع مقدس و جبهه مقاومت انقلاب ایجاد کرد.

وی با تاکید بر اینکه حاج قاسم نماد انقلاب و ارزش های انقلاب بود چراکه چهره اش سرشار از اسلامیت، ایرانیت و انسانیت بود، افزود: ایشان نسبت به مردم بویژه ۲ گروه خانواده های معظم شهدا و محرومان بسیار مهربان بود.

رضایی همچنین با گرامیداشت چهلمین روز شهادت مجاهد هسته ای شهید فخری زاده گفت: این شهید بزرگوار نیز نقش موثری در انرژی هسته ای ایران داشت و از نوابغ هسته ای بود که دارای ابتکارات خاص بود.

وی همچنین با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: ما اگر در کشور مشکلی داریم مربوط به خودمان است به عنوان نمونه اگر در اقتصاد مشکل داریم به علت عمل نکردن به اقتصاد مقاومتی است.

وی گفت: هفت هشت سال است که رهبر معظم انقلاب به این مساله را تاکید کرده اند واگر بدرستی به آن عمل می شد بسیاری از مشکلات اقتصادی جامعه اکنون وجود نداشت.

به گزارش ایرنا، دبیر تشخیص مصلحت نظام صبح امروز سه‌شنبه از طریق فرودگاه شهدای ایلام وارد این استان شد و مورد استقبال رسمی محمد نوذری معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام و مسوولان استانی قرار گرفت.

حضور در مزار شهدای ایلام، دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام، دیدار با خانواده شهیدان جمال‌الدینی و فتحی زاده و همچنین حضور در نشست اقتصاد مقاومتی استان در برنامه سفر یک روزه دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار داشت.

برچسب‌ها مهران دفاع مقدس استان ایلام اقتصاد مقاومتی محسن فخری‌زاده محمد نوذری عراق محسن رضایی قاسم سلیمانی مجمع تشخیص مصلحت نظام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهران دفاع مقدس استان ایلام مهران دفاع مقدس استان ایلام اقتصاد مقاومتی محسن فخری زاده محمد نوذری عراق محسن رضایی قاسم سلیمانی مجمع تشخیص مصلحت نظام اخبار کنکور مجمع تشخیص مصلحت نظام دفاع مقدس حاج قاسم ارزش ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۵۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • درخواست محسن رضایی از جبهه انقلاب | در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن برخی ارزش‌ها بوده‌ایم
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • توصیه محسن رضایی به جبهه انقلاب: اختلافات جزئی و سلایق شخصی را کنار بگذارید
  • دشمنان، همواره در تلاش برای ایجاد نفاق برای منحرف کردن مسیر پیشرفت ایران هستند
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه